top of page

Dragi Mamici 

in primul  rand va multumesc ca  v -ati luat  din timpul vostru pretios sa  cititi  aceasta  pagina!

Oriunde  ne -am  afla in lume  unde incercam sa facem o viata mai buna copiilor  nostri sa creasca sanatosi , frumosi si de succes, tot acasa ne este inima!

 Parintii carunti , locurile  unde am copilarit  si  valorile  pe care le-am invatat acasa , bunul simt si harnicia  vor ramane  in  suflet pentru todeauna.

Avem valori  bune , invataminte  si traditii bune drept dovada ca suntem respectati  si apreciati  de straini  si  dorinta mea  este sa invatam copiii nostrii acealeasi valori si traditii  ale parintior  nostrii.

Nu putem schimba  lumea dar o mica contributie   putem face  si anume  de a invata copii sa indrageasca portul traditional  romanesc chiar daca trebuie adaptat la  modernismul  de azi. 

As  dori  sa invat copilasii  vostrii  cum sa  incorporeze portul traditional romanesc in  moda actuala  de pretutindeni   si sa ii dea un aer cool  intrucat strainii sa imbratisesze  traditiile noastre  in cultura lor. 

Va stept cu drag la  o sezatoare  in  Londra  ( Hampstead )  unde voi lucra  cu copilasii. In numai  4 ore  fetita va crea   IA  ei  . Ea va invata  cum sa faca o schita  de moda apoi  va croi  bluzita, va aplica broderia  iar eu o voi  ajuta  sa o coase.

Gata , in fata camerei  foto  pentru  sedinta  foto  pentru ca mamica  sa primeasca fotografiile  editate  .

Vorbind de mamica, ea se poate relaxa  la un pahar  de prosecco si prajitura cu celelante  mamici  , si copiii vor primi gustari si prajituri sa sarbatorim  ca  facem ceva frumos si bine!

Vom organiza si  o parada  de moda  unde copilasiii vor  prezenta propriile  creatii  in fata publicului,  presei  si  media .

veti gasi  mai jos  detaliile  despre acest  eveniment  care este la pretul de £49 si pentru a asigura locul copilului  in clasa  nu trebuie sa platiti  decat  20%  depozit si restul in ziua cursului  pentru ca   as dori sa fie rezonabil pentru orice familie   si va rog sa ma intrebati orice despre  acest proiect! 

va  multumesc mult si  astept  cu drag sa ne cunoastem si stiu  ca veti foarte  mandrii  de   copilasiii  frumosi si speciali!

  Va  imbratisez cu drag

Monica  x

Monica  Nechifor este un designer de moda stabilit la Londra care a pionerat si introdus portul traditional romanesc pe podiumiurile importante ale  modei din Londra .Ea a fost primul deigner care a introdus o colectie de iE  pe canalul de moda Fashion TV ,  revistele  cele mai importante din lume cum ar fi ; Elle Uk , Cosmopolitan  Uk , Company Uk  dar a fost intervievata si de canalele media din Romania precum TVR International.

Monica a lucrat cu copiii multi ani cand a fost studenta la Londra si ii iubeste enorm pentru ca se simte pe aceiasi lungime de unda cu ei adica creativi, nonconformisti si cu zel pentru viata 

Ea  detine BTEC chilcare diploma, First Aid Cerificate si CRB Check.

Cursurile au loc duminica intre 13-16,30.

Locatia frumoasa si curata unde se desfasoara activitatea este  in Hampstead

si este registrata Osted.

Adresa ;Hampsead Community Centre , 78 Hampstead High Street , NW3 1RE Londra 

 

As seen on 

download.jpg
bottom of page